8 (800) 505-04-75

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


Prezenta Politică de confidențialitate a informațiilor personale (denumită în continuare „Politică”) se aplică tuturor informațiilor pe care S.R.L. „Yclients”, situată la adresa: 127018, Moscova, str. Obraztsova, 4, clădirea1 (denumită în continuare YCLIENTS), poate primi informații despre utilizator în timp ce utilizează oricare dintre site-urile, serviciile, programele și produsele YCLIENTS (denumite în continuare Servicii, Servicii YCLIENTS).

Utilizarea Serviciilor YCLIENTS înseamnă consimțământul necondiționat al utilizatorului la această Politică și condițiile pentru prelucrarea informațiilor sale personale specificate în aceasta; în caz de dezacord cu aceste condiții, utilizatorul ar trebui să se abțină de la utilizarea Serviciilor.

1. Informațiile utilizatorilor, primite și procesate de YCLIENTS

1.1. În cadrul acestei politici, „informații despre utilizator” înseamnă:

1.1.1. Informații pe care utilizatorul le furnizează despre sine în mod independent în timpul înregistrării (crearea unui cont) sau în procesul de utilizare a Serviciilor, inclusiv datele personale ale utilizatorului: nume, prenume, patronimic; numere de telefon; adrese de e-mail; locul de muncă. Informațiile necesare pentru furnizarea de Servicii (furnizarea de servicii) sunt marcate într-un mod special. Alte informații sunt furnizate de utilizator la discreția sa.

1.1.2 Datele care sunt transmise automat către Serviciile YCLIENTS în cursul utilizării acestora folosind software-ul instalat pe dispozitivul utilizatorului, inclusiv adresa IP, informații din cookie, informații despre browserul utilizatorului (sau alt program care accesează Serviciile), ora de acces, adresa paginii solicitate.

1.1.3 Иная информация о пользователе, сбор и/или предоставление которой определено в Регулирующих документах отдельных Сервисов YCLIENTS.

1.1.3 Alte informații despre utilizator, a căror colectare și / sau furnizare sunt definite în Documentele de Reglementare ale serviciilor YCLIENTS individuale.

1.3. YCLIENTS, în general, nu verifică exactitatea informațiilor furnizate de utilizatori și nu monitorizează capacitatea lor legală. Cu toate acestea, YCLIENTS presupune că utilizatorul furnizează informații fiabile și suficiente cu privire la problemele propuse în formularul de înregistrare și păstrează aceste informații în mod actual. Consecințele furnizării de informații false sunt definite în Contractul de utilizare pentru serviciile YCLIENTS (https://www.yclients.com/info/rules).

2. Obiectivele colectării și procesării informațiilor utilizatorilor

2.1. YCLIENTS colectează și stochează doar datele necesare pentru oferirea Serviciilor și furnizarea de servicii (îndeplinirea acordurilor și contractelor cu utilizatorul).

2.2. YCLIENTS poate utiliza informații personale ale unui utilizator în următoarele scopuri:

2.2.1. Identificarea părții în cadrul acordurilor și contractelor cu YCLIENTS;

2.2.2. Furnizarea Serviciilor personalizate către utilizator, acces demo la Servicii;

2.2.3. Comunicarea cu utilizatorul, inclusiv trimiterea de notificări, cereri și informații cu privire la utilizarea Serviciilor, furnizarea de servicii, precum și procesarea solicitărilor și cererilor din partea utilizatorului;

2.2.4. Îmbunătățirea calității Serviciilor, ușurința de utilizare, dezvoltarea de noi Servicii;

2.2.5. Direcționarea materialelor promoționale

2.2.6. Efectuarea de studii statistice și alte cercetări pe baza datelor anonimizate.

3. Condiții de prelucrare a informațiilor despre utilizatori și transferul acestora către terți

3.1. YCLIENTS stochează informațiile utilizatorilor în conformitate cu reglementările interne ale serviciilor specifice.

3.2. În ceea ce privește informațiile utilizatorului, confidențialitatea acestora este păstrată, cu excepția cazurilor în care utilizatorul furnizează în mod voluntar informații despre sine pentru accesul general la un număr nelimitat de persoane. Atunci când utilizează anumite Servicii, utilizatorul este de acord cu faptul că o anumită parte a informațiilor sale devine publică.

3.3. YCLIENTS are dreptul de a transfera informațiile utilizatorilor către terți în următoarele cazuri:

3.3.1. Utilizatorul și-a exprimat consimțământul pentru astfel de acțiuni;

3.3.2. Transferul este necesar în cadrul utilizării de către utilizator a unui anumit Serviciu sau pentru a oferi servicii utilizatorului;

3.3.3. Transferul este prevăzut de legislația rusă sau de altă legislație aplicabilă în cadrul procedurii stabilite de lege;

3.3.4. Un astfel de transfer are loc ca parte a unei vânzări sau a unui alt transfer de afaceri (integral sau parțial), în timp ce obligația de a respecta condițiile prezentei Politici cu privire la informațiile personale primite de acesta este transferată achizitorului;

3.3.5. Pentru a asigura protecția drepturilor și a intereselor legitime ale YCLIENTS sau ale terților în cazurile în care utilizatorul încalcă Contractul de utilizare pentru serviciile YCLIENTS (https://www.yclients.com/info/rules).

3.4. La prelucrarea datelor utilizatorilor, YCLIENTS este ghidat de Legea Federală a Federației Ruse „Cu privire la datele cu caracter personal”:

3.4.1. În timpul procesării, se vor efectua următoarele acțiuni cu datele personale ale utilizatorului: colectarea; înregistrarea; sistematizarea; acumularea; depozitarea; specificarea (actualizarea, schimbarea); extragerera; utilizarea; blocarea; ștergerea; distrugerea.

3.4.2. Datele personale ale utilizatorului sunt procesate până la atingerea obiectivelor de prelucrare a datelor cu caracter personal sau până la retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în funcție de care dintre evenimente se produce mai devreme.

3.4.3. Utilizatorul are dreptul de a-și retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, trimițând o cerere către YCLIENTS în conformitate cu legislația Federației Ruse. În cazul retragerii consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, YCLIENTS are dreptul să continue prelucrarea datelor cu caracter personal dacă există motive specificate în clauzele 2-11 din partea 1 a articolului 6, partea 2 a articolului 10 și partea 2 a articolului 11 din Legea federală nr. 152-LF „Cu privire la datele cu caracter personal” din 27.07.2006

3.4.4. Consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este valabil tot timpul până la încetarea procesării datelor cu caracter personal specificate în clauza 3.4.2. a acestei Politici.

4. Schimbarea de către utilizator a informațiilor personale

4.1. Utilizatorul poate modifica oricând (actualiza, suplimenta) informațiile furnizate de acesta sau o parte din acestea, precum și parametrii confidențialității sale, folosind funcția de editare a datelor din secțiunea „Contul meu” (https://yclients.com/cabinet) sau în secțiunea personală a Serviciului corespunzător.

4.2. Utilizatorul poate șterge, de asemenea, informațiile furnizate într-un anumitcont, contactând YCLIENTS în orice mod convenabil. În același timp, ștergerea contului poate duce la imposibilitatea de a utiliza unele Servicii YCLIENTS.

5. Măsuri utilizate pentru protejarea informațiilor personale ale utilizatorilor

YCLIENTS ia măsurile organizaționale și tehnice necesare și suficiente pentru a proteja informațiile utilizatorilor împotriva accesului neautorizat sau accidental, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, distribuirea, precum și de la alte acțiuni ilegale ale terților cu aceasta.

6. Modificarea Politicii de confidențialitate. Legea aplicabilă

6.1. YCLIENTS își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate. Atunci când se fac modificări în ediția curentă, este indicată data ultimei actualizări. Noua versiune a Politicii intră în vigoare din momentul publicării, cu excepția cazului în care noua versiune a Politicii este prevăzută altfel. Ediția curentă este întotdeauna pe pagină, la adresa https://www.yclients.com/ro/info/confidential.

6.2. Legea Federației Ruse se aplică prezentei Politici și relației dintre utilizator și YCLIENTS care rezultă în legătură cu aplicarea Politicii de confidențialitate.

7. Feedback. Întrebări și sugestii

Toate sugestiile sau întrebările referitoare la această Politică trebuie raportate la Serviciul de asistență pentru utilizatori YCLIENTS (support@yclients.com).

Data publicării: 12/03/2018